Despre Noi

Poveste & Misiune

Povestea noastră este, de fapt, povestea ei, a Evei, care voia scutece bune, pe bune.

Dacă ai ajuns la noi, sigur ai trecut prin starea aia de: vreau tot ce-i mai bun pentru el, pentru copilul meu, din cap până-n picioare.

În timp ce probam tot soiul de scutece pe Eva și parcă nimic nu ne mulțumea, o vizită a unor prieteni de peste Prut, ne-a scos din impas pentru că ei ne-au făcut cunoștiinta cu scutecele Moony, distribuite exclusiv în Republica Moldova.
Astfel, am decis că-i musai să aducem aceste minunate scutece și în România.

Până nu te lovești de problemele produselor din piață, în general, nu ai cum să înțelegi de ce noi, o tânără familie, am luat-o atât de razna încât ne-am investit toate economiile în așa ceva.

Tocmai de aceea, credem că cel mai bun test pentru produsele Moony este testarea. Restul e marketing, de care, suntem convinși că sunteți deja sătui.

Așadar, tot ce facem este în sprijinul și pentru o lume mai bună, din iubire pentru copilul nostru și pentru copiii lumii.

Familia Roșu

Filosofia Noastră

Filosofia noastră se bazează pe termeni ca onestitate, calitate și practică, mai exact, fără prea multă filosofie.

Viața de părinți ne-a învățat că multe companii vor să profite de insecuritatea unei familii la început de drum, mai ales la primul copil.

Noi ne-am simțit prinși într-o politică de consum de produse de care nici măcar nu am avut nevoie sau de care am avut nevoie, dar nu s-au ridicat nicicum la stadardul reclamelor inițiale.

Drept care, am decis că cea mai bună metodă prin care putem spune tare și clar că aceste scutece sunt net superioare celorlalte este TESTAREA.

Astfel, am lansat campania Scutece pentru o zi încă de la importul primelor produse din Japonia, campanie disponibilă oricărei mămici doritoare să cunoască brand-ul Japaneve și, implicit, scutecele japoneze Moony.